İNSAN KAYNAKLARI
Açık Pozisyonlar
Aşçı
Genel Nitelikler ve İş Tanımı
- Gastronomi veya Aşçılık Lisans/MYO bölümlerinde okuyan veya mezun,
- Restoran mutfaklarında pozisyona bağlı çalışan ya da kariyerinde bu alanda ilerlemek isteyen,
- Hijyen kuralları ve kalite standartları kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
- İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine ve ekip çalışmasına önem veren,
- Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
Tüm misafirlerimize, Büyük Şefler’ in leziz deneyimini yaşatmak için, çalıştığı bölümde kalite, lezzet ve hizmet standartlarında ürünlerin hazırlanmasını sağlamak.
BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZAşçı Yardımcısı
Genel Nitelikler ve İş Tanımı
- Gastronomi veya Aşçılık Lisans/MYO bölümlerinde okuyan veya mezun,
- Restoran mutfaklarında pozisyona bağlı çalışan ya da kariyerinde bu alanda ilerlemek isteyen,
- Hijyen kuralları ve kalite standartları kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
- İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine ve ekip çalışmasına önem veren,
- Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
Tüm misafirlerimize, Büyük Şefler’ in leziz deneyimini yaşatmak için, çalıştığı bölümde kalite, lezzet ve hizmet standartlarında ürünlerin hazırlanmasını sağlamak.
BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZBulaşıkçı
Genel Nitelikler ve İş Tanımı
- Gastronomi veya Aşçılık Lisans/MYO bölümlerinde okuyan veya mezun,
- Restoran mutfaklarında pozisyona bağlı çalışan ya da kariyerinde bu alanda ilerlemek isteyen,
- Hijyen kuralları ve kalite standartları kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
- İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine ve ekip çalışmasına önem veren,
- Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
- Tüm misafirlerimize, Büyük Şefler’ in leziz deneyimini yaşatmak için, çalıştığı bölümde kalite, lezzet ve hizmet standartlarında ürünlerin hazırlanmasını sağlamak.