HİJYEN & KALİTE
Kalite Politikamız
Kalite Politikası
Faaliyet gösterdiğimiz taşımalı yemek üretim sektöründe;
- TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standardının şartlarını yerine getirecek şekilde dokümante etmek, uygulamak, tüm personellere benimsetmek ve güncel olacak şekilde sürekli iyileştirmek,
- Sektörle ilgili tüm yasa ve mevzuatların şartlarına uyarak iş sağlığı ve güvenliği, kalite yönetim sistemleri, gıda güvenliği yönetim sistemlerini entegre ederek güvenilir ve aranan firma olmak,
- Kaliteyi korumak ve yükseltmek adına en uygun ve en doğru çözümleri en hızlı şekilde üreterek üretimimizin her aşamasında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik risklerden doğabilecek potansiyel uygunsuzlukları belirlemek, önüne geçmek ve kontrol altına almak,
- “Müşteri Memnuniyet” ilkesine dayanarak hizmetini verdiğimiz her bir ürünün sorumluluğunun bilincinde olmak,
- Müşteri odaklı çalışarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini eksiksiz şekilde karşılamak ve tam zamanında yerine getirmek,
- Sektörde gelişen ve güncel teknolojileri kullanarak kalite standartlarında güvenilir ürünler geliştirmek ve üretmek,
- Personellerin daha yetkin ve yeteneklerini en üst seviyede kullanabilen kişiler haline gelmeleri için gerekli eğitimleri sürekli vererek kalite düzeyini yükseltmek,
- Personellerin takım ruhu içerisinde karşılıklı güven, saygı, sevgi anlayışı ve iletişimini güçlendirerek disiplinli ve ilgiyle çalışabilecekleri huzurlu bir iş ortamı yaratmak,
- Tedarikçilerle güvene dayalı bir iş birliği içerisinde müşteri beklentileri doğrultusunda hammadde alımından tüketimine kadar kaliteli, sağlıklı, hijyenik üretimi ve hizmeti sağlamak,
- Gıda zincirinde yer alan üretici, tedarikçi ve müşteri basamakları ile etkin bir iletişim ve iyi ilişkiler kurarak hizmetin sürdürülmesini sağlamak,
- Her zaman aranan ve güvenilir bir firma olmak,
Kalite politikamız olarak belirlenmiştir.
Gıda Güvenliği Politikası
Faaliyet gösterdiğimiz taşımalı yemek üretim sektöründe;
- TS EN 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standardının şartlarını yerine getirecek şekilde dokümante etmek, uygulamak, tüm personellere benimsetmek ve güncel olacak şekilde sürekli iyileştirmek,
- Güvenilir gıda sürdürülebilirliği konusunda halk sağlığını korumak amacıyla yürürlüğe konan Türk Gıda Kodeksi (TGK) yönetmeliği, hijyenik gıda üretimi için İyi Üretim Uygulamaları (GMP) ve Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) prosedürlerini yerine getirmek,
- Güvenli gıdalar hazırlamak için Dünya Sağlık Örgütünün (WHO); gıdaların iyi pişirilmesi, pişirilmiş gıdaların dikkatlice saklanması, pişirilmiş gıdaların derhal tüketilmesi, tüketime kadar geçen sürede sıcaklığın 70˚C’de tutulması, pişmiş ve çiğ gıdaların birbirinden ayrı tutulması, gıda üretiminde güvenli su kullanılması gibi kurallarını ilke edinmek,
- “Müşteri Memnuniyeti” ilkesine dayanarak müşteri talep ve beklentilerini insan sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde sürekli iyileştirmek, hizmetini verdiğimiz her bir ürünün sorumluluğunun bilincinde olmak,
- Gıda zinciri boyunca etkin kontrolleri sağlayarak fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik risklerden doğabilecek potansiyel uygunsuzlukların önüne geçerek her türlü bozulma ve bulaşmaya yol açan etkenlerden arındırılmış tüketime uygun gıda üretmek,
- Gıda güvenliği sistemi çerçevesinde gelişen teknolojileri kullanarak hammadde temininden başlayarak, üretim, paketleme ve sevkiyat gibi gıda zincirinin her noktasında tehlike analizi yapmak,
- Gıda güvenliği bilincini geliştirmek üzere personellere sürekli eğitim programları düzenlemek, personellere gıda güvenliği ile ilgili planlanmış görev yetki ve sorumlulukları vererek yaptıkları işi sahiplenen personel yetiştirmek,
- Gıda zincirinde yer alan üretici, tedarikçi ve müşteri basamakları ile etkin bir iletişim ve iyi ilişkiler kurarak hizmetin sürdürülmesini sağlamak,
- Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uluslararası standartları, çağın gerekliliklerini, teknolojik gelişmeleri ve müşterilerin talep ve beklentilerini ön planda tutarak sürekli iyileştirmeyi sağlamak,
Gıda güvenliği politikamız olarak belirlenmiştir.